Sunday 15 July 2007

Namafjall en Dimmuborgir

Hallo iedereen,

Na al dat vele goede weer, hebben we ook ne keer mogen proeven van het koude en natte Ijsland. Jaja, wij goe ingepakt, met handschoenen en muts en al. We zijn vlakbij Myvatn, naar Namafjall geweest. Een niet alledaags beeld, zo rook dat uit de grond komt, het water dat in de meertjes ligt te borrelen en te koken. Je zou verwachten dat het daar wa warmer hadmogen zijn :-). Het zicht is prachtig, maar het stinkt verschrikkelijk, een soort zwavelgeur!
Op de eerste foto zie je ni veel omwille van de mist, nadien klaarde het wat op, maar we bleven goe ingepakt, want de wind is hier ijzig koud!


en dus nog enkele beelden zonder mist :-)




Daarna zijn we ook een wandeling gaan maken in wolken tussen de lavastenen van Dimmuborgir. We probeerde nadien ook te wandelen tot bij een krater, Hverfell genaamd, maar die zat helaas in de mist, dus daarvoor zullen we alvast al ne keer moeten terugkomen naar Ijsland :-), zijn er al mensen die we hebben kunnen warm maken om mee te gaan ?


groetjes uit het koude ijsland,
Kirsten en Pieter


1 comment:

Marc said...

Ik vind dat je nu tenminste kan zeggen dat je het echte IJsland's klimaat ook hebt meegemaakt. Met alleen zon was dat ook maar niks geweest.