Thursday 12 July 2007

Myvatn Lake

Hallo,
nog effe iets anders dan Puffins. Na de zware arbeid van fotos trekken moesten we toch weer wat rusten. We zijn dus weer eens naar een warme lagoon geweest, weer lekker relaxen onder de avondzon deze keer :). Veel goedkoper dan in Reykjavik (blue lagoon) wat natuurlijk te verwachten was.




De volgende dag hebben we besloten om eens iets anders te doen dan wandelen, dus hebben we een fiets gehuurd. We zijn lekker rond het meertje gereden, wat ni om te lachen was aangezien dat nogal waait hier amai. Dan nog eens omhoog en ge valt bijna dood zene. We zijn op deze toch natuurlijk ook weer gaan proeven van de lokale specialiteiten, waar we spijtig genoeg geen foto van hebben, want het was al op voor we er aan dachten :). Hier een foto van ons met uitzicht op het meertje. De volgende dagen (2) trekken we erop uit voor een trektocht van Dettifoss naar Asbergy door een fantastische kloof.


groetjes van de steeds bruinere,


Pieter en Kirsten






2 comments:

Anonymous said...

coole foto's

Het ziet er er daar echt heel erg mooi uit !!!
Heb nog veel kunnen kijken op jullie blog omdat ik na werchter een accidentje heb voorgehad aan mijn knie , heb spijtig genoeg men kruisbanden gescheurd . Gelukkig kan ik nu alweer zonder krukken stappen :-) amuseer jullie nog !!!

Marc said...

Fietsen met zoveel wind ij IJsland en dan nog bergop, misschien iets voor nonkel Cis, dat heeft hij nog niet gedaan denk ik.